UV gél Dodávateľ laku na nechty pre gél na mačacie oči


In gél lak na nechtytrhu, existujú rôzne druhyUV gél na nechty , dnes si pohovorme omačacie oči gél lak na nechtyvďaka svojmu jedinečnému vzhľadu je stále obľúbený u zákazníkov.

dodať Cat Eyes UV Gel

Čo jeGél lak na nechty mačacie oči ?

Ak chcete urobiť manikúru mačacích očí, musíte použiť špeciálnugél lak na nechty : Gél lak na nechty pre mačky, ako už názov napovedá, je ako mačacie oko, ktoré pri zmene svetla dokáže ukázať rôzne svetlo a tieň a po nanesení na ruku je ako opál.Gél na mačacie očije nová technológia odvodená odlak na nechty gél.Magnetický prášok vgél na mačacie očibudú absorbované a zhromaždené pôsobením magnetov.Pod odrazom svetla sa objaví svetelný pás ako zrenica mačacieho oka, to znamená, že na povrchu sa objaví úzky a jasný odraz.

Nechtové umeniegél lak na mačacie očinástroje na prípravu:

Dodávateľ gél laku Cat Eyes

 

Kroky:

1. Na upravené nechty naneste základný náter.

2. Fototerapeutický prístroj používajte 30-60 sekúnd (doba rôznych fototerapeutických prístrojov je mierne odlišná, pozrite si tento krok pre „osvetlenie“ po všetkých nasledujúcich operáciách).

3. Po nanesení prvej vrstvy zgél na mačacie očina nechty, zapnite svetlo.

4. Naneste druhúmačacie oko gel.

5. Pomocou špeciálneho magnetu umiestnite 5-10 mm nad necht a počkajte 10-20 sekúnd.

6. Po odsatí tvaru ihneď zapnite svetlo.

7. Na hotovú manikúru mačacích očí natrite tesnenie a osvetlite ho.

8. Po dokončení vyššie uvedených operácií je manikúra mačacích očí dokončená.

 UV gél na mačacie oko

New color beauty je profesionálny výrobca pregél na nechty pre mačky, s viac ako 10 ročnými skúsenosťami vprodukty na gélové nechtypole pre dodávky vysokej kvality produkty na gélové nechtypre globálnych klientov vždy majte na pamäti, že klienti sú naším pokladom, takže vždy vynakladáme maximálne úsilie na výrobu najvyššej kvalityUV gél na nechtyprodukty pre klientsky trh.Tešíme sa na spoluprácu!


Čas odoslania: 16. apríla 2022

NewsletterZostaňte naladení na aktualizácie

Odoslať